Chemotion Car shampoo

€ 6,95
Inclusief belasting

Productomschrijving

Chemotion Car Shampoo is een ph-neutrale shampoo voor het handmatig wassen van uw auto. De Chemotion Car Shampoo heeft een sterk ontvettend en reinigend effect. Doordat Chemotion Car Shampoo zeer geconcentreerd is kunt u uw auto volledig wassen met slechts 25 ml shampoo.

Inhoud
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Chemotion Car Shampoo

Chemotion Car Shampoo verwijdert gemakkelijk dagelijks vuil, vettige sporen en olie van uw lak, wielkasten en velgen. Tijdens het wassen creëert de shampoo een flinterdun laagje op uw lak waardoor wassen van uw auto veilig en effectief is. Chemotion Car Shampoo is erg geschikt voor het wassen van auto's die zijn beschermd met was of beschermende coatings. Door de lak grondig te reinigen, herstelt u de glans van de lak en komt uw coating weer prachtig naar voren. 

Chemotion Car Shampoo gebruikt u het best met het bekende 2-emmersysteem. Het 2-emmer zorgt ervoor dat u de kans op waskrassen aanzienlijk vermindert. Chemotion Car Shampoo tast de producten waarmee u uw lak beschermt niet aan en spoelt deze ook niet weg. Om uw waservaring prettiger te maken ruikt onze shampoo heerlijk naar frisse watermeloen!

Hoe was ik mijn auto met Chemotion Car Shampoo?

Gebruik een fijne Wash Mitt en zet twee emmers klaar met 10 liter lauw water. Giet 25 ml Chemotion Car Shampoo in emmer 1 en zorg dat de shampoo goed mengt. Breng de car shampoo met zachte bewegingen aan en was de gehele auto. Werk van boven naar beneden en denk goed aan de kleine plekjes die je normaal gesproken over het hoofd zietSpoel daarna de auto goed af en droog de lak af met onze Chemotion Topasblau droogdoek.

Tips

Zorg ervoor dat de lak niet te warm is en was uw auto op een schaduwrijke plek, werk van boven naar beneden en spoel de auto na het wassen grondig na met schoon water.

96 Items