Chemotion Iron Less de-ironizer

€ 9,95
Inclusief belasting

Chemotion Iron Less is een speciale reiniger om metaalresten en roest te verwijderen. Door de speciale samenstelling is Chemotion Iron Less niet alleen geschikt als velgenreiniger maar ook als pre-wash om uw autolak volledig vrij te maken van remstof en metaaldeeltjes alvorens u een nieuwe waxlaag aanbrengt.

Inhoud
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Chemotion Iron Less de-ironizer speciaal ontwikkelt om vluchtige roest en metaalafzettingen op autovelgen en autolak efficiënt en veilig te verwijderen. Chemotion Ironless de-ironizer heeft een gel-achtige substantie waardoor het zeer efficiënt zijn werk doet en niet snel uitdroogt. 

Was eerst uw velgen met Chemotion Wheel Cleaner of Chemotion Special Wheel Cleaner, breng Chemotion Iron less vervolgens aan met een zachte borstel of kwast op een koel oppervlak. Nadat u Chemotion Iron Less heeft aangebracht wacht u enkelen minuten tot de de-ironizer met het metaal reageert en rood kleurt. Hierna dient u het product goed af te spoelen, tijdens het proces is het belangrijk dat het product niet opdroogt. 

98 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in