Chemotion Special Wheel Cleaner velgenreiniger

€ 9,95
Inclusief belasting

Chemotion Special Wheel Cleaner is een speciale velgenreiniger voor velgen met een gepolijste rand, velgen die hoogglans verdicht zijn of velgen die volledig zijn verchroomd. 

Inhoud
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Verzorging van uw velgen is zeer belangrijk, velgen maken immers de auto en zelfs na een rit kunnen uw velgen toe zijn aan een grondige reiniging. Chemotion Special Wheel Cleaner is een velgenreiniger voor liefhebbers van bijzondere velgen, denk hierbij aan BBS velgen of velgen van Amerikaanse auto’s die volledig zijn verchroomd of hoogglans verdicht.

Chemotion Special Wheel Cleaner is volkomen veilig te gebruiken op alle wielsoorten en verwijdert vuil en remstof gemakkelijk. Chemotion Special Wheel Cleaner is geconcentreerd dus u heeft maar een kleine hoeveelheid nodig om uw velgen goed te reinigen. Gebruik een zachte borstel of kwastje en handschoenen om het product aan te brengen en spoel grondig af met schoon water. Special wheel cleaner voorkomt witte aanslag op uw velgen en helpt verkleuring van gepolijste randen voorkomen.

 

99 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in