Chemotion Hydro Dry

€ 13,95
Inclusief belasting

Chemotion Hydro Dry is onmisbaar voor iedere detailer en wasstraat. Chemotion Hydro Dry helpt er goed met het drogen van uw auto en laat een onzichtbaar waxlaagje achter.

Inhoud
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Chemotion Hydro Dry zorgt ervoor dat u uw auto sneller kunt drogen en laat een beschermende laag achter waardoor uw auto na behandeling met Chemotion Hydro Dry veel minder vergt van uw droogdoeken! Onze Hydro Dry formule kan ook gebruikt worden als snelle hydro wax, net als in de wasstraat! Wij raden aan het product 1:100 te mengen voor het beste resultaat, zoals u wel zult begrijpen gaan onze producten ook erg lang mee. Dit is beter voor uw portemonnee maar ook voor het milieu! Na het drogen kunt u eventueel nog onze prettig verwerkbare Spray Wax aanbrengen voor een nog mooier resultaat.

Gebruiksaanwijzing: Verdun Chemotion Hydro Dry 10ml Hydro Dry op 1 liter water, breng het met een pompfles aan op een zojuist gereindigde auto en wacht tot Chemotion Hydro Dry het water afstoot. Wrijf uw lak ten slotte na met een droogdoek voor de laatste druppeltjes die altijd nog uit kiertjes of onder de zijspiegels vandaan komen.

99 Items